joi, 20 iunie 2013

Gală de box profesionistă la Cluj



Antrenorul Vasile Herţeg de la Club Box Arena, spune că ar vrea ca un sportiv de-al lui să câştige până spre sfârşitul anului, o centură internaţională la box profesionist.
,,Vrem să câştigăm un titlu, o centură internaţională spre sfârşitul anului sau undeva anul viitor. Pentru că de acolo înainte, altfel te susţin oamenii din spate”.

Tehnicianului per total i s-a părut o gală reuşită şi crede că în acest moment sportivii lui se află la un nivel mediu, deoarece mulţin provin din boxul amator.
A fost o gală bună, reuşită, aşa ca pentru început. În viitor sper să fie mai bune. În acest moment sportivii se află la un nivel mediu pentru că suntem la început. Mulţi vin din boxul amator unde e altfel, în afară de Lucian Bot care are 14 meciuri câştigate, unul pierdut şi Florin Cardoş, 9 meciuri câştigate.


Alexandru Bukşă boxer Club Box Arena: Vreau o medalie la amatori la naţionale

Cel mai tânăr boxer al galei, clujeanul Alexandru Bukşă de la Club Box Arena, în vârstă de 20 de ani, a câştigat contra lui Alin Ciupe. El spune ar vrea să facă performanţă în boxul amator: ,,Vreau să continui la amatori, unde vreau să câştig o medalie la naţionale

Club Box Arena are 40 de sportivi, dintre care şase au participat la gala organizată la Cluj – Napoca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu